Det var en gång.....

Foto; Sofia Forslund

 

Godnatt! Har knappt suttit vid datorn idag då jag haft annat för mig, så får bli mer uppdateringar en annan dag när jag har mer spännande saker att berätta/visa. Nu ne ri tvättstugan och ta upp den rena tvätten för att sedan hoppa i säng.


SötNisse

Nisse i sin nya kofta :)


New in

Gina Tricot, 199:-

 

Vila, 100:-


Om du vill bli älskad, älska själv.

Nya krukor, nya blommor och dit med en stjärna i fönstret, då kan det se ut såhär. Vart väldigt nöjd faktiskt.. Dock hade jag velat haft ännu en till kruka och blomma till andra fönstret, men det får bli vid ett senasre tillfälle. Blommorna är även "vattenfria" aka plastblommor. Jag är så himmla dålig på att vatnna blommorna jag har så när jag hitta dessa kunde jag inte hålla mig (: Dom finns på Rusta för 99:-.


Att uppleva den eviga kärleken tar inte lång tid.

Snart iväg och jobba, 12.30 - 17 blir det idag, skönt med kort dag. Men skulle verkligen behöva lite fler timmar denna månad, har varit ganska lite jobb. Tanken var inattatt jag skulle upp kl 6 och kika om det kommit upp någon lägenhet, men jag var alldeles för trött då Nisse hållt mig vaken halva natten. Så får se om jag orkar mig upp imorgon, förhoppningsvis! Skulle så gärna vilja flytta nu, iallafall till våren och få lite större och kunna inreda lite mer, nu känns det som jag inte har plats för de saker jag vill ha. Som det ser ut just nu letar vi även lägenhet i Gävle, finns mer jobb och vänner där för både mig och hjärtat. Sedan en större stad, skulle ju man ju inte direkt tacka nej till.


Godnatt ♥

Ska nu krypa ner med detta goshjärta. Stor hjärtat missa bussen och blev kvar i Gävle, så kan det gå. Godnatt!


Kusin barn

Foto: Sofia Forslund


1 eller 2?


Jag har såå svårt att välja min hårfärg, den ändras från vecka till vecka.. Så därför tänkte jag be er läsare att tycka till.. Mina funderingar har gått tillbaka till mina ljusare toppar.. varför tog jag bort dom för? Så nu Undrar jag, ska jag ha som jag har nu (bild 2) eller ska jag göra ljusa toppar igen?

H&M

Såg på Idas blogg att du nu kan använda koden 9635 fram till den 27 november och du får 50% rabatt på en vara från H&M. SÅ det fick bli denna klänning som då bara kostade 199:-!



Doris








Hjalmarbus.

Vakna med världens migrän imorse, så hela denna dag har jag gått runt med huvudvärk! Jag har iallafall vart iväg en snabbi spå förmiddagen med mormor, vi var till ishallen och kika på när lillebror åkte skridskor. Han är sååå duktig för att bara ha stått på ett par skridskor 2 gånger. Efter träningen var klar åkte vi en snabbis förbi en loppis i närheten, hitta inget speciellt förutom en liten kruka/skål som jag tänkt ha som en liten godisskål (: (Bild kommer)


fredag im in love

Fick sms på morgonen idag av mormor min om att hon ville att jag skulle komma dit och äta mat med henne och lillebror, efter vi ätit klart kom morfar hem så vi åkte till högbo för lite promenad och mata fåren, riktigt mysigt men kallt! Nu har jag nyss duschat, spelat sims3 och strax blir det en promenad hem till svärföräldrarna för lite mat och idol.


Finns?


Älskar denna ljushållare och skulle gärna vilja ha nå tips om vart det skulle kunna finnas nå liknande? (:

GUL.GUL.GUL


Oktober 2011



 


Breaking dawn del 1.

Breaking dawn var bra. Men väldigt jobbig. Jag hade hellre sett att dom gjort en film istället för att dela upp den. Hellre en tre timmars-film än två filmer på två timmar som kan bli lite sega att se på. För denna var som sagt bra, absolut! Men lite seg och den slutade precis när det börja bli spännande, vilket denna först del fattades lite av. Så nu är det bara att vänt ett bra tag till nästa film kommer..



One tree hill - den bästa av dom alla

Jag har länge tyckt om serien One tree hill, synd bara att dom kör en säsong per år. Så för någon vecka sedan börja jag kika om denna serie från start, mycket man inte kommer ihåg och ska jag vara ärlig kommer de tårar från mig i varenda avsnitt! Serien är även väldigt beroendeframkallande enligt mig, jag kan inte sluta titta så jag har nu även missat mina andra serier som jag annars följer slaviskt vecka från vecka. Så om ni inte sett denna serie, SE DEN!

Finns nog ingen som kan motstå denna sötnos!


Jul?

Julen är snart på ingång, men jag känner inte alls för att pyssla eller sätt aupp några julgardiner iår. Är det för att snön fortfarande inte kommit eller är det för att jag verkligen inte tycker om vintern? Bara jobbigt och pulsa sig fram i snön... Men jag har ivarjefall funderat på att köpa nya ljustakar till vardagsrummet, hitta dessa underbara på Mio för 459:-, lite dyra enligt mig men vrål snygga så kan nog bli dessa endå, ibland måste man ju bara unna sig nått man fastnat för!

 


Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel gjorde en rolig grej lagom till Halloween. Han bad föräldrarna låtsas som att de ätit upp sitt barns halloweengodis, filma det och lägga upp på youtube.

Det roligaste är den lilla tjejen som säger "Dad, you're ugly" och även den sista videon på de små pojkarna!


One tree hill

Äntligen vaknat, somna sent igår. Har börjat sett One tree hill från början, älskar den serien! De märks så bra att det var 8 år sedan de första avsnittet kom. Idag händer inte alls mycket, tänkte jag skulle vart in till gävle och fest atill lite men fortfarande förkyld och ska jobba i veckan så vill vara helt frisk till det så det blir som alla andra helger, krypa ner i soffan med Nisse och kika filmer, på tal om filmer kommer de upp några fler tips här snart, sett några stycken denna vecka då det vart höstlov och de inte varit nå jobb samt att jag varit sjuk, då är det tillåtet.


PUSS


Bloggtorka, redan!



Jag glömmer helt enkelt bort att gå in på min egen blogg och skriva. Dåligt men sant. Ska försöka komma ihåg att iallafall skriva lite och kanske bjuda på en bild eller två. Här ovanför är det Nisse och Diva som leker för någon vecka sedan när jag mötte upp med hennes matte för lite hundbus och fotografering. Dessa två hundar är dessutom av samma ras, de ni!

RSS 2.0