Färgen gul ger mig vårkännslor!

Jag har tänkt fota lägenheten lit ei veckan som kommer så ni kan få se lite ändringar som skett (: Får se om jag hinner sy klart de nya gardinerna bara! Sen håller sovrummet på att få sig ett lyft så det blir nog inget foto där inne, i hela lägenheten ska en röd tråd följas vilket blir svart och vitt i grunden (borsett från tapeter o golv, dåd et är hyres och jag inte får göra något åt detta) i sovrummet kommer det förutom svart och vitt vara gult och lila i färger. i vardagsrummet har jag just nu rosa, kan ni tänka er? haha! I köket är ännu ingen färg bestämd, det tar vi reda på efter vi är klar med sovrummet. Men ska iallafall som sagt kanske visa er någon bild från lägenheten i veckan ska!

 

Jag har verkligen fallt pladask för den gula färgen i inredning!

 

 

Idag blir det en tripp till valbo, om nu inte jobbet hör av sig. Kika på en dator är tanken då jag skulle vilja ha möjligheten att kunna sitta när jag vill, vilket jag inte har nu då det är sambons dator som har internet. Den stationära datorn vi har i sovrummet står ikopplad för att vi ska kunna ligga i sängen och mysa till film, vilket den är suverän till!

 


Film mys!

Sitter just nu i soffan, precis ätit fisksoppa med kräftstjärtar i, mums! Väntar på att en film ska ladda klart så ska jag mysa ner i sängen och kika innan big brother börjar :) även tänt lite ljus och städat i sovrummet, skönt!

Tidigare idag var vi som sagt och stor handla, det vart en hel del mat, men så grymt skönt och ha kylskåpet full med mat! :)


Söt tjejen Doris!

 


New in - IKEA & ÅHLÉNS

image description

Tyvärr en mobilbild. In med dom nya och ut med dom gamla.

 

Men häromdagen var jag in på Åhléns och IKEA för att köpa nya galgar, då jag hällst vill ha lika galgar överallt brukar jag köpa mig några stycken då och då. Blir då alltså dessa vita från IKEA, denna gång köpte jag även två paket! Behövde även några galgar med nyper på, som är är lätt att sätta upp långkjolar med hittade då dessa vita som ni ser på bilden på Åhléns! Kanon bra är dom.


Ny kategori + bloglovin

Som ni kanske ser har det kommit en ny kategori - New in, har lagt över några inlägg där redan! Lättare att hitta mina ny inköpta prylar :) Har även senaste veckan fått massa nya läsare, har därför lagt till nya bloglovin ikonen så ni lätt kan trycka på den och börja följa mig.


New in - IKEA

Lite nya tavlor och motiv från ikea inköpt!

 

Godmorgon! Underbardag med massa sol, dock minusgrader ute vilket inte alls gillas. Idag på schemat står städning och storhandling, måste verkligen fylla upp kylskåpet här hemma så man slipepr gå och småhandla hela tiden vilket blir dyrt i längden. Här ovanför ser ni som sgat lite nya tavlor och motiv som jag köpte häromdagen, det ska dock in nya motiv så fort jag bestämmer mig för att framkalla lite nya bilder, vill som sagt hällst ha bilder man själv tagit och även nått ed lite text på för att det ska bli så personligt som möjligt. Bilden på två av mina systrar ska även bytas ut mot två nya och då även dom i svart vitt.


Snart så..

Kommer nya inlägg senare idag.. har mycket att berätta och visa (: Men ska nu och hämta Doris och även ner på ett äreende på stan!


me me me and me


Hur läckert?


Onsdag - nya städdagen?

Idag ska jag ha en städdag är det tänkt.. Försöka få någon slags ordning här hemma, vilket inte alls är det lättaste. Känns som det är kläder överallt, se klagar man på att man inte har någonting att ha på sig? Tur jag börja sälja av lite på tradera nu så kan jag köpa lite nytt till sommaren.
De flesta av er vet ju också att jag försöker gå ner i vikt, har dock stått still nu i två veckor, men bättre de en att gå upp. Nu börjar det ju även bli plussgrader ute så då kan man ju börja promenera lite längre, innan frös man ju ihjäl och nisse kunde då inet gå nå längre promenader han heller stackarn.

Nej städa var det ja (:

Tycker årets vardagsrum i Big brother är sjukt läckert :)


Insperationsmappen - del 2

Bilder jag hittar när jag kikar genom inredning jag gillar på både bloggar, styleroom m.m.
(Har tyvärr dock ingen källa till dom,, så ber om ursäkt om eran bild kommer upp, säg då till)



New in - Tradera

 

Ett annat tradera fynd - 250:- med frakt.

Nu vill jag även ha den röda, kanon fin på (:


Foto - Doris

 

För er som undrar, Doris är min familjs hund, mamma med familj. (:


Ge mig lite frihet...

Jag har på nått sätt kommit in i nå riktigt jobbigt vårdepp, sjukt jobbigt både för kropp och själ. Jag orkar ingenting, inte ens äta? jag vill hällst stänga in mig i sovrummet och ligga där tills snön försvunnit och fått mina vill. Skönt det skulle vara om man kunde göra så då. Men nu är det ju inte riktigt så enkelt, äta måste det ju göras, samma sak med jobb, jag skulel ge allt för att slippa jobba just nu.. fy det är inte alls kul!


Foto - Nisse & Doris

 

 

 


New in - Members.com

Members.com hade ju för någon vecka sedan nelly skor igen, för ca 70% billigare. Det fanns dock inte så många godingar enligt mig, men jag hittade ett par som nu är på väg till mig. Bra att ha skor helt enkelt! (:


Foton - Nisse


Lägenhet, gävle?

Söndag och jag känner för att bara vara hemma och inte göra någonting. Men finns massor jag skulle behöva göra, så ska snart sätta lite fart (: Vad gör ni denna söndag? sista dagen på denna vecka.

Imorgon väntas kvällsjobb, ska bli kul och få jobba lite har vart allt för lite av det denna månad! Vi har även denna vecka vart och kollat på en lägenhet i Gävle, fint planerad och skapligt fin inne, skulle bli nya tapeter i vardagsrum och hall och målar man vitt i sovrummet skulle det bli en drömlägenhet nästan. Men vi vet ännu inte hur vi ska göra, vi måste svara innan tisdag kl 00.00 om vi vill ha den. Hade jag vetat att jag hade ett jobb i gävle så hade vi sagt JA direkt, nu vet vi ju inet det så det känns lite ovisst.
Vi har ju även fått nys om en lägenhet i sthlm, sjukt centralt. Dock endast en etta m kök på 35kvm.. Så jag vet inte alls, som jag skrivit tidigare i min blogg så är det ALLTID så för mig, händer det en sak händer det alltid fler saker. Man ska alltid välja mellan fler saker vilket gör beslutet ännu jobbigare för vi lär ju också se på framtiden om det är nått vi vill göra, sätta oss i en etta? svårt svårt..


Lördag natt

Vart inte nå mat ute eller nå bio som tanken också var.. Jag började må dåligt mot kvällen och Tobbe var trött efter jobbet, så vi myste till med hämt mat och glass som efterätt :) jag valde kebab sallad utan lök och pepperoni (sa inget om att jag inte ville ha någon röd sås då det inte stod såhär om att de skulle vara någon sådan) när vi kom hem var det pepperoni, dock lätt att ta bort men det var även rödsås över hela salladen! Det var min mat... Fick smaka lite strips av Tobbe och åt lite sallad sen satt jag och sura resten av kvällen! Fy vad sur jag vart..

Nu har jag lugnat ner mig fick ju glass som efterätt vilket hjälpte lite :) trött så ska strax lägga mig.. Se lite film så kanske man somnar :)


Foton - Nisse

 

 

 


New in - Tradera

(Foto; Sofia Forslund)

Vinst på tradera, 52:-

Tjejen jag vann av bodde även här så jag slapp frakten, KANON!


New in - H&M

(Foto; Sofia Forslund)

 

Nya skor från H&M, 50:-


LOOOOVE - 1754 days today

 

Älsklingen och jag firade ingen direkt alla hjärtans dag, för det första tycker jag det är viktigt att alltid visa kärlek och uppskattning hela året, men sen tycker jag också att eftersom just denna dag finns kan man ju alltid göra någonting lite speciellt om man känner för det. Bara för att. Men i tisdags var jag sjuk och hemma och älsklingen var iväg på lite annat, så vi bestämmde oss för att göra nått denna helg. På tisdags kvällen när han kom hem så fick jag mig en ros, tror ni jag vart lycklig? han är duktig på att inte skämma bort mig, så därför när det väl händer blir jag extra lycklig att jag har han vid min sida. Mitt underbara hjärta!

 

Ikväll ska vi ut och äta någon god mat är tanken, vi får se vart vi hamnar då jag inte äter vad som hällst, lika bra att vara stenhård en att lalla runt! vet ej en om de blir Sandviken eller Gävle vi åker till tanken var att vi skulle köra bio på samma runda, men vi tyckte inet det gick nått som vi ville se så det vart att skippa den biten.


New in - http://passionforpoison.blogg.se/

Idag kika jag runt på de vanliga bloggarna jag kikar genom ibland, då den här tjej lagt ut denna filt från IKEA och ville sälja den så kontakta jag henne för jag bara älskar mönstret! Så den vart min, så nu får det bli lila detaljer inne i sovrummet. kanon!

 

Vad tycker ni?


Ni måste kolla!


Ekar tomt

Jag blir så fruktansvärt osugen på att skriva här när jag inte trivs med designen, varför har ALLA andra finare en mig? varende blogg jag går in på har så fina, medans jag inte ens vill gå in på min för den är så ful. Så kan man känna ibland.

Finns så mycket jag vill skriva samtidigt som jag inte vill dela med mig av allt heller. Fast jag skulle mer en gärna skrika rätt ut vad jag känner, varför gör man inte det? varför behåller man allt inom sig? De flesta ser mig som en glad och trevlig tjej, vilket jag också är, absolut. Men många gånger är det där leende på väg att brista..
Några av er kanske inte vet de men jag har nå fruktansvärd längtan efter barn, vilket jag haft i flera år. Första gången idag funderade jag ang detta och jag tror jag har kommit på en stor del av varför. Kan förstå om ni kanske blir nyfiken eller så nu för jag kommer tyvärr inte skriva ut det här. Men skönt för mig endå att försöka få detta att gå ihop och försöka få mig att inte bry mig. Vilket inte alltid är det lättaste.

Finns många runt om mig som säger åt mig att strunta i denna person, han struntar i mig till 100% så varför ska jag då lägga ner mer energi på honom? det får mig att tänka vad jag gjort för fel alla dessa år?




Äntligen - Foton, lillesystrar!

 

Lite Foton sedan tidigare i veckan, på systrarna mina Alice & Stina. Faktiskt väldigt nöjd lär jag säga! Kommentera gärna vad ni tycker.


RSS 2.0