Sista april 2012

Oj så dålig uppdatring det var här.. Jag har en bra ursäkt faktiskt, jag har ingen tillgång till dator just nu.
Sista april idag och det blir en lugn hemma kväll då vi imorgon ska packa det sista och flyga iväg till varmare breddgrader, hur underbart?
Fick även mina skatte pengar från norge idag och vart glatt överraskad :) Så himla bra! Så det vart en tur till stan får lite småshopping hem och tvätta och nu är vi nere hos mamma igen, skönt at ha hunni tmed massor!
1 dag kvar sen sister syster och jag på tåget till arlanda, såååååå förväntansfull.
Systeryster.

Perfect Bucketlist


Vårat hotell - Acar hotel

 

Vi kommer bo på samma hotell som mamma och familjen bor på, nära stranden och pool. Det är det enda som behövs för en lugn och härlig vecka. Hotellet har även All Inclusiv, så vi kan äta och dricka hur mycket vi vill, hur underbart? Guuuud vad jag ska njuta nu.

Redan börjat packa också :)


Soooon, 3 days to go!


Längtar som en tok!

Ny serie; Scandal



Tittar ni på serier i USAs takt kan jag rekomendera denna. den kommer ut på fredagar och är nu på avsnitt 4! :)

Sökte..

Tänkte jag skulel tipsa er läsare om Instagram, under min tid i turkiet kommer det nog inte upp så mycket på bloggen men ska försöka lägga ut mycket bilder och då genom instagram, ni söker bara på Sofilus och follow :)

Det roliga med detta inlägg är att jag tänkte först lägga in lite bilder från min instagram och kom då och tänka på att jag kan söka på google och kolla om de syns där, men på mitt namn sofilus var det någon annan tjej, men när jag sökte på sofiaforslund kom det upp några bilder och på en av dom bilderna är en gammal vän, haha ganska mysko.


Reeeeesa bokad! (:

Äntligen kan jag slappna av, känns det som. Men nu börjar vell en annan stress infinna sig, packning och nervositeten har redan börjar ;D haha! 1 maj drar jag och syster ner till turkiet och hälsar på mamma m familj :)


so many things i need to say to you




I will tell your story if you die
I will tell your story and keep your love the best I can
I will tell them to the children
if we have some, if we have some
But I've always felt a feeling we would die young
Some die young
Some die young

Some, some die young
But you better hold on

Please don't, don't let me go
and we said we would die together
Some die young
but you better hold on
so many things i need to say to you
Please don't, don't let me go
and we said we would die together
Some die young

I will tell your story if you try
but along with your thoughts
a valley stay green
when the world you were born in
changes with seasons
Will you run with this dream, will you run along
or will you run against and finally reveal
why some die young
Why some die young
Why some die

Some die young
but you better hold on
you better hold on
So many things i need to say to you
Please don't, don't let me go
and we said we would die together
Some die young
but you better hold on
So many things i need to say to you
Please don't, don't let me go
and we said we would die together
you said we would die
together

Some die young
but you better hold on
but you better hold on
So many things i need to say to you
Please don't, don't let me go
and we said we would die together
Some die young

__________________________________________________

Idag var det begravning för mäki, jag var inte där men min syster och hennes mamma (mäkis kusin och moster). Denna låt spelades, så underbart fin och sorgsen, jag kommer alltid och tänka på denna händelse när jag hör denna låt. Så fruktansvärt hemskt.

Hårfärg och Stress!

Som vanligt har jag för mycket att göra så bloggen hamnar lite år sidan tyvärr, hinner inte ens läsa de bloggar jag själv läser. Fullt upp hela tiden?! och stressad som tusan. Varför vet jag inte egentligen, jag är bara den som verkligen måste passa tider m.m fast det bara gäller syrran som egentligen kan vänta 5 min. Men ska försöka lugna ner mig lite och hoppas på en vecka i solen så jag kan vila upp mig ordentligen. Denna vecka har verkligen varit jätte jobbig. Varför jag la upp denna bild var för att jag har som vanligt börjar sakna denna hårfärg, så funderar på att göra det igen, haha! Kan inte bestämma mig.. Om, så ska jag göra den innan turkiet! vad tycker ni?

 

 


Turkiet nästa?

Såklart.. Sedan mamma och dom åkte är det första natten Alice sover hos en vän, och jag får äntligen sova en timme extra. Men vad händer då, jo jag vaknar kl 8 och ser att jag har fått ett sms. Såklart.. av mamma att det finns billiga resor. Men såklart missa man de, får hoppas att det dyker upp fler under dagen när jag kommer hem efter ett litet möte och en snabb sväng in i valbo och tok leta bikini!

Lite fler bilder som syster tagit:

 

 

 

 

 


Min underbara hund

Nisse är en helt fantastisk hund, blir stolt över han varje dag. Som nu när jag är hundvakt åt mammas lilla tjej Doris, hon är väldigt reserverad mot andra hundar så hon tycker mer om att ta det i sin takt. Nisse därimot vill gärna leka, men efter några tillsägningar och någon dag så bryr han sig inte i henne, kommer hon i närheten står han still eller går därifrån, hur underbar hund har man inte. Han är så himla duktig.

Kul är även att man får beröm nästan varje dag vilken underbar hund han är (av dom som känner han), också för att han inte är kastrerad och endå beteer sig som han gör. De enda som inte funkar för han, är andra han hundar som då inte heller är kastrerad (som då inte heller gillar andra han hundar) annars går alla ihop med honom :) ett stort plus är ju att han är väligt bra lyssnare (när han vill dock) och väldigt lydig, så lydig som jag vill ha honom.

En glad och helt underbar hund man har! Så sjukt stolt över honom.


Inväntar billig resa!

Det första jag gör när jag vaknar samt 10 gånger till under en dag är att kolla resor, vi missa en chans igår, tråkigt nog. Då fanns det 1 maj en vecka för 598:-. Men den kommer fler! det är jag säker på! Prata även med mamma över skype igår och det ser ut som att vi kommer bo på deras hotell när vi kommer ner istället för hso mormor och morfar. För på mammas hotell (som då är dyrare) är det all inclusiv, det var tydligen kanon mat. Så betalar vi 1000:- extra får vi gratis mat och dricka i en hel vecka, och det är helt klart värt det! :)

Är fortfarande i mormor lägenhet och har bara tillgång till hennes dator därför blir det inte lika mycket uppdateringar och bilder. Som ni märker ni som ville ha en design händer det ännu inte så mycket på den fronten heller.. tar igen det efter en förmodligen utlandsresa nästa vecka. Då kommer jag hem med ny energi och tid :)

Idag kommer dagen bestå av massa äreenden, har massor av papper att gå igenom och skicka iväg.. så ska strax börja gå hemmåt och rensa bland alla papper, varför kan man inte vara duktig och sortera från början.. Dags att ta tag i det nu kanske.

Vad ska ni hitta på idag? :)


Dagens serier.

Tisdag är den dagen då det kommer flest avsnitt för mig i veckan, av de serier jag ser på. Det var ett tag sedan jag la ut nått om serier så tänkte låta er se vad denna dagen har att erbjuda er serienördar :)




Gossip girl, såklart! (: Säsong 5 avsnitt 21 kan ni se idag.





Make it or break it, säsong 3 avsnitt 5.



The secret life of american teenager säsong 4 avsnitt 18.




Game of thrones säsong 2 avsnitt 4.



Hart of dixie säsong 1 avsnitt 14.






Smash säsong 1 avsnitt 12.


Så himla glaaad!

Vi ska ju vänta tills helgen kommer tills vi ska åka, men kunde int ehålla mig så jag går in flera gånger om dagen och kikar priserna. Nyss när jag gick in höll jag på tappa hakan.. om vi skulle åka imorgon kosta det bara 299:-, sinnes!! nu hoppas vi på att det ser likadant ut fredag eller söndag också! :)


Lista » Dag 9 - Min favoritfilm

Jag som ofta ser på film har verkligen svårt och välja en favorit, har massor av favoriter.. Men denna gång ska jag bara hålla mig till en hade jag tänkt :)


Lista » Dag 8 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon

Skulle skrika rakt ut och börja gråta.. Vilken kännsla.

Jag skulle börja med att betala av mitt Csn lån.
Bjuda familjen på en resa till något ställe där vi ännu inte vart.
Jag skulle köpa mig lite saker jag önskat mig länge nu (systemkamera och iMac).
Sedan skulle jag nog spara resten så man i framtiden kan investera i en bostad eller så :)

Det är nog det jag skulle göra, som jag kommer på nu.


Morfar som fotat då han var i USA :)


Lista » Dag 7 - En låt som får mig att gråta

Har helt glömt bort denna lista, så nu kommer det några inlägg på raken som jag missat :)

En låt som får mig att gråta är väldigt svårt, det beroro ju mycket på vad man är på för humör! Så istället tänkte jag ta mig friheten till att ge er en (fler) film(er) som jag jämt och ständigt gråter till..






Film - Wicker Park


Turkiet foton








Lite bilder som syster tagit :) Guuuud vad jag längtar nu, börjar redan få resfeber och vi har inte ens bokat resan ännu.. Jag öppnade även ett brev igår från Norge (var ju och jobbade där 2007-2008) att jag ska få tillbaka på skatten därifrån då ag inte visst ehur jag fixade sådant då efter jag varit där, det var så mycket annat i mit tliv då. Men nu har jag fått brev hem och väntar nu på utbetalningskortet, det gör att jag bara vill åka meeeer! :D Glaaaaaad tjej!

 


Film - We Bought A Zoo


Vila i frid



Massa hundbus igår, jätte kul! Efter hundbuset tog jag mig till göransson arena och mötte upp min syster och hennes mamma med släkt för att hedra Marcus som tråkigt nog omkom den 4 april. Jobbigt och se många ledsna människor som man bryr sig om, men även glada stunder som denna då så mycket folk kom för att visa sitt stöd.
Vila i frid!

Efter en timme där frös både hundarna och jag så vi tog oss en promenad förbi svärföräldrarna och vart bjuden på mat (: Efter mat och efterätt så följde dom med mig enda hem så jag slapp gå själv :) Hur underbara!

Idag ska vi packa ihop Alice rum i mitten och packa ed oss lite saker och bege oss till mormors lägenhet där vi kommer få bo kommande vecka då det ska rustas här hemma och kan inte bo här medans. Drygt att man bor så litet, vill ju inte direkt tvinga Alice att bo på soffan :P Men det funkar bra.. och förhoppningsvis åker vi ju bort en vecka nästa helg, och efter dte kan vi bo hos mamma igen :)
Så idag blir det fullt upp!

Hundbus ♥

April -11 / littleword.blogg.se

Mys kväll

Hade en jätte mysig kväll igår, massa twilight tittande med syster, med lite gotta. Efter en stund kom även älsklingen så vi kröp ihop allaihopa i mammas säng och kika film!
Idag blir en lugn dag, ikväll ska jag förbi jernvallen och visa mitt stöd till mäki som för någon vecka sedan omkom, dom ska ha en stor träff vid göranssonska om någon av er läsare känner att ni vill komma. Vila i frid!


Hej då!

Sa för någon timme  sedan hejdå till familjen (förutom Alice) vid bussen här utanför, nu sitter dom på tåget på väg mot arlanda för att inatt flyga till turkiet i hela 19 dagar! Underbart skönt. Förhoppningsvis dröjer det bara en vecka tills vi ses igen :) Nu ligger jag och Alice nerbäddade i mammas säng framför deras 52 tums tv och har twilight maraton :) Härligt!


Lista » Dag 6 - Mitt drömbröllop

En dröm ändrar sig ganska ofta, i vissa fall iallafall. Men just nu så är min dröm en vit ganska vanlig tun lång klänning, barfota på en kritvit strand med massa blommor i solnedgången.
Vilket land har jag ännu inte kommit på men något varmt, kanske vid medelhavet med palmer och kornblått hav. Underbart!

 


Film - The River Why


» Dag 5 - En (tre?) vän jag inte skulle klara mig utan

Mars -12 / littleword.blogg.se

Mickan med sin underbara lilla prins Jack!

 

Mikaela är verkligen en helt underbar tjej som jag kan prata med om VAD SOM HÄLLST och nästan närsom hällst. Vi har inte varit vänner allt förlänge, eller ja, snart 4 år?! Vart tog tiden vägen? Jag är iallafall verkligen glad att jag träffade dig den där sommaren och att du alltid har funnits där för mig i både solsken och gråa dagar. Det har stått mycket ivägen som vi inte brytt oss om därför är vi där vi är idag, vilket jag är fruktansvärt glad över, för hur skulle jag klara mig utan dig? Tack för att du finns världens bästa tjej!

 

Det är svårt och säga en person då det faktiskt finns två i mitt liv. Som även hon är mamma, men till världens finaste lilla prinsessa. Hon har också funnits där för mig när jag mått som dåligast, då jag gjort mitt livs värsta beslut men även när jag mått som bäst. Det är då man verkligen märker vilka ens närmaste vänner är. Madelene har jag kännt sedan högstadiet, men började inte umgås förens i gymnasiet där vi även gick i samma klass, sedan dess har hon båda funnits där för varandra och jag hoppas verkligen det forsätter fast vi bor på olika orter! Underbara människor är ni båda två. Tack för att ni finns!!

 

Mars -12 / Littleword.blogg.se

Madelene med mickans lilla prins Jack, ungifär en månad innan prinsessan kika ut!

 

Varför jag skriver prinsessa är för att den söta lilla tjejen har ännu inte fått sig något namn :)

 

 

 

Såklart måste ju min älskade kärlek & sambo även han få stå med då han älskat mig i hela 1815 dagar idag och samtidigt varit min bästa vän i ur och skur.. jag kan själv inte förstå att en sådan underbar person kan stå ut med mig? Det är tur vi båda har en stor skopa humor och kan prata med varandra. Vi kan prata med varandra om allt och inget och vi finns där för varandra genom våran resa här i livet. Älskar dig bästa vän och kärlek!

 

 


Borta hela 3 veckor!

Har suttit i eftermiddags och kikat på sex and the cityfilmerna, men efter att ha sett början på 2an så fick jag pausa för då var det dags för brynäs if att vinna GULDET och det kan man ju inte missa!! så jävkla härligt, kan min älskling få sova :) Ska lägga mig nu igen och kika vidare, imorgon ska jag upp någorlunda tid och iväg till systrarnas skola och gå på samtal med mamma och höra vad duktig min syster är :) Efter det blir det hem till dom och hjälpa till och packa och vinka hejdå. 3 hela långa veckor, förhoppningsvis blir det bara 2 veckor då vi med största sannolikhet kommer åka ner en vecka.. Gud vad jag längtar!!

Jag kommer iallafall vara hundvakt även, åt sötnos Doris, så ni tjejer med hundar hör gärna av er så ses vi och tar lite promenader, hon behöver få träffa lite hundar :)


4 filmer jag längtar efter!

Tycker det faktiskt kan vara lite jobbig tnär man hittar massa bra trailers och så visar det sig att det dröjer ett tag innan filmen ens kommer ut. Vissa av dessa filmer kommer redan i slutet av April.. Men en av dom kommer inte ut förens i JULI.. DRYGT är bara förnamnet. Jag gillar ju dessa tjejfilmer, kärlek och speciellt när dom blandat in dans och snygga killar.. Helt i min smak! Och som filmen The Avengers kanske inte är en sådan film direkt men av någon anledning gillar jag även dessa robotfilmer, finns fler så är det någon som gillar sådana filmer kan jag rada upp några av dessa. Vad tycker du om dessa, något du skulle kunna se? :)







Glest med inlägg.

Vart glest med inlägg igår, men var inte hemma på hela dagen. Var iväg och hjälpte mamma med packning av deras vardagsrum då dom under näst avecka ska rusta där hemma så lär allt ta sner från väggarna m.m. Ska även dit idag och hjälpa lite så blir lite glest idag med.. men till helgen kommer jag tillbaka :) Förhoppningsvis drar vi och hälsar på dom nästa helg, hoppas verkligen. En vecka i solen skulle göra mig på underbart humör! Skulle behöva lite nya krafter.

Underbara söta lilla prinsessa.. Blir det ingen resa nästa helg drar jag till sthlm och hälsar på världens bästa tjej och hennes nykläckta prinsessa :)

Lista » Dag 4 - En dålig vana jag önskar jag inte hade

Jag hade lite svårt att komma på nått bra att skriva på denna, men en bra sak som jag verkligen önskar jag inte hade är att jag om nätterna gnisslar tänder, varken bra för mina tänder, min huvudvärk eller min sambo som inte alls gillar det och kan ligga och små knuff apå mig om nätterna :P


Film - The Italian Job



En film jag verkligen kan rekomendera, jätte bra! :)

THE LAST SONG


Batman?

Vi sitter ofta och kollar imdb.com efter nya filmer att se, speciellt jag, då jag är en riktig film och tv-serie nörd verkligen. Men idag när jag skulle kika så finns det något som heter recommended för you, det där kommer upp filmer som liknar de man själv sökt på. Så nu på kvällen när jag går in och ska kika, vad möts jag av då för filmer, jo dessa:



Undra vem som är boven i det hela och undrar om min sambo och stora kärlek verkligen fyller 28 år i sommar? Haha! ;)

butterfly fly away

You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Snö? Nejtack.

Uppe med tuppen idag, kl 7 ringde mamma och då var det bara att slänga på sig kläderna för hon kom förbi med Doris även idag. Klart man ställer upp när man endå bara är hemma (: Så idag blir det en promenad ner på stan och posta ett brev, sen blir det städning i köket och toaletten då det är de enda kvar av denna vårstädning (: Skönt. Denna gång får jag också förhoppningsvis även hjälp av älsklingen, så man slipper städa själv. Fast när det gäller städning i sovrum och vardagsrum gör jag gärna det själv, då jag vill ah rätt sak på rätt plats. Bara drygt och gå och fixa efteråt :P
Läser även folk facebooks statusar ( de som bor runt om, hudik, borlänge m.m.) hos dom söar de? Medans en själv hade 11 plus och sol igår, idag ser de dock grått ut, men något mer snö vill jag verkligen inte ha!

April -12 / littleword.blogg.se

 


» Dag 3 - Mina syskon

I min syskonskara så är det jag som är äldst, för det skiljer sig faktiskt hela 8år mellan mig och Alice som i min syskon skara är den äldsta. Jag har 5 syskon, 3 systrar och 2 brorsor! Dom ska få sig en varsin liten presentation här nedanför, så ni kan läsa lite mer om min realtion till varje syskon.

 

Detta är Alice, ska fylla hela 16 år i sommar, vart tog den söta lilla flickan vägen? haha! Nä hon är fortfarande söt, blivit en jätte fin tjej verkligen! Vi har samma mamma och är även så gott som uppvuxen med varandra. Hon är den som på senare tid har prioriterat vänner framför allt, en tjej som verkar hålla de mesta innom sig men endå den som är mest flumsig av oss, tappar bort saker, saker går sönder m.m. man får sig helt enkelt ett gott skratt när man är med denna tjej! Hon går nu i 9an och har massor i skolan att göra för att kunna ta sig till gymnasiet. Men det går bättre och bättre och jag hoppas verkligen du kommer in på den linje du vill. Älskar dig syster!

 

Här har vi Stina fyller 15år i sommar, skiljer bara 1år och 1 månad mellan henne och Alice (så  ja vi har samma mamma) så när vi var mindre och utomlands så trodde alla dom var tvillingar (: Stina har även hon vuxit upp till en jätte fin tjej. Har haft det kämpigt ett tag i skolan pga vissa saker, men börjar nu få hjälp och det går super. Hon tränar även gymnasitk och är super duktig, har länge tjatat på henne att börja och nu har hon hållt på något år och jag blir helt chockad hur fort det går, hon lär sig super snabbt. Stina är också den som tänker mycket, på hur saker och ting funkar, på tex att jorden ska gå under nu 2012. Vilket är väldigt jobbigt för en sådan liten tjej. Det är tur att Alice fortfarande är hemma och kan finnas där för henne som syster! Det är roligt att Stina är även dom som mer en gärna ställer upp på foton om jag kommer på ideér, tack för det! (: Älskar dig Stina!

 

 

Här har vi Maja, hon fyllde hela 13 år i år, tonåring och allt (: Hon är lite som  mig, har ett väldigt stort hundintresse. Vilket inte är så konstigt då hon stora delar av sit liv har haft hund, till för ett par år sedan. Men då har hon istället kunnat vända sig till folk omkringsig som har hund där hon kunnat få hjälpt till och finnas där. Vilket jag tror är jätte bra för henne att känna, att hon behövs. Hon och jag har samma pappa och har därför inte den kontakt som jag har med mina syskon på mammas sida. Då som jag skrev tidigare har jag knappt kontakt med min pappa. Men det jag är nå fruktansvärt glad över är deras mamma, hade hon inte varit den hon är hade jag inte haft någon kontakt alls med varken Maja eller Sebastian. Tack för att du finns Anso. Och Maja, Älskar dig! (:

 

Lilla Hjalmar på snart hela 6 år, vart tar tiden vägen? Vi var under en massa år bara tjejer, och jag som alltid velat haft en bror också vart skapligt glad när Hjalmar titta ut. Tråkigt nog bodde mamma m. familj i hudiksvall några år, och det var då Hjalmar föddes så han träffa jag tråkigt nog inte så mycket i början. Men nu på senare år brukar han sova här då och då, och nu bor dom ju inte så långt bort, så träffar han ganska mycket. Finns så mycket hjalmar gillar, vilket inte är så konstigt för en liten grabb i denna ålder. Men något han är riktigt bra på är att bygga lego, super duktig! Och att han sedan tycker det är super roligt är ju bara ett plus. Så man vet alltid vad man kan köpa åt honom när han fylle relle ri julklapp, lego funkar alltid :) Han är även en väldigt bestämt kille, är det nått han verkligen vill ha, fixar han det på ett eller annat sätt! Älskar dig Hjalmar.

 

Här har vi lillkillen nr 2, Sebastian fyller också 6år i sommar. Han är även bror till Maja, alltså har Sebastian och jag samma Pappa. Tyvärr är det ju som jag skrev vid Maja att jag och Sebastian ses ju tyvärr inte så ofta. men något jag blir glad och tänka på är att så fort vi ses får man världens finaste leende och en stor kram av honom, det känns verkligen i systerhjärtat. Han har ju nyss brutit ett ben i foten så han går med gips, ni ska bara vet ahur förvånad jag blir när jag möter han en vecka senare och han kommer ut hoppandes på kryckor, hur duktigt är inet det av en liten 6 åring. Jag vart helt paff. Så fruktansvärt stolt, inget klag alls från honom om att det är jobbigt eller så. Visst det kan säkert vara så efter ett tag, men inte under tiden jag träffat han (: Det är även genom Anso jag kan träffa denna underbara lill killen vilket jag är otroligt tacksam för. Älskar dig Sebastian! :)

 

 


Film - Save The Last Dance


The Three Musketeers


Söt Doris

Lär ju passa på att fota lite när lilltjejen är här och hälsar på. Hon brukar jämt ha en tofs i luggen, men eftersom jag bestämde mig för att duscha henne idag så fick den åka ut. Då hon nyss löpt så tänkte jag att en dusch så kanske hon börar lukt alite bättre så slipper Nisse ha det så himla jobbigt, han sitter verkligen bara och piper stackarn.




April -12 / littleword.blogg.se

Lista » Dag 2 - Mina föräldrar

Jag är ju uppvuxen med min underbara mamma Anna 42år, har några enstaka gånger under min uppväxt vart hos pappa också men han flytta så småning om till skutskär och därefter sågs vi inte så mycket. Mamma har stöttat mig i vått och tort så mycket hon kunnat. Jag har väl inte varit den roligaste att ha haft med att göra under min ungdom men jag är glad att hon fanns där om jag behövde henne.

Just nu i detta har jag ingen kontakt alls med min pappa, det har jag valt själv. Jag har då sagt upp min kontakt med honom helt. Jag tycker både han och delar av hans familj inte kan betee sig som vuxna människor som dom är, sedan långt tillbaka.. Det enda jag "får" från delar av hans familj är ett sms när jag fyller och när det är jul. Dom har inte firat min födelsedag så långt tillbaka jag kan minnas.
Det ligger så mycket mer bakom detta som jag inet tänker ta här som gör att jag till slut som VUXEN tagit detta beslut att jag inte vill ha med denna människa att göra längre.

Därför kommer jag heller inte skriva varken hans namn eller något i denna blogg.

Under min uppväxt har jag varit mycket med min mormor och morfar som är som ett par extra föräldrar åt mig, därför måste de nämnas i detta inlägg, jag skulle inte klara mig utan varken dom eller mamma! Tack för att ni finns!


Älskade mamma med hennes karl (:

Juni -11 / littleword.blogg.se

Dooooris

Imorse ringde mamma och fråga om jag kunde gå förbi hemma hos dom och släppa ut Doris för hon skulle få vara ensam så länge själv annars. Men då gick jag och hämta hem henne hit istället så hon och Nisse kan bli vänner igen. Hon har nyss löpt i tre veckor och därför inte setts så Doris har blivit lite smått tillbakadragen med honom igen. Eftersom vi komme ha henne i 19 dagar sedan så är dte ju bra om dom kan vara tillsammans :)

Lista » Dag 1 - Om mig

Mitt namn är Sofia [ vishet' eller 'Den kloka ] fyller snart 24år. Född och uppvuxen i Sandviken, men har även bott i Norge och Halmstad. Har precis jobbat lite över ett år som barnskötare men söker mig nu till något annat, får se vad framtiden visar. Bor just nu i en tvåa med min underbara sambo och lilla blandras hund Nisse på 4 år. Jag har en underbar liten familj och underbara vänner! Medans min sambo har vin som intresse så är jag själv inte alls intresserad, jag dricker nämligen nästan aldrig. Mina stora intressen är hundar, inredning, pyssel och såklart Foto!



Lista!

Tänkte jag skulle göra en lista i 30 dagar, ett svar varje dag. Med start idag såklart :)

» Dag 1 - Om mig

» Dag 2 - Mina föräldrar
» Dag 3 - Mina syskon
» Dag 4 - En dålig vana jag önskar jag inte hade
» Dag 5 -En vän jag inte skulle klara mig utan
» Dag 6 - Mitt drömbröllop
» Dag 7 - En låt som får mig att gråta
» Dag 8 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
» Dag 9 - Min favoritfilm
» Dag 10 - Min kärlek
» Dag 11 - Min favoritstad
» Dag 12 - Något jag ångrar
» Dag 13 - Fem saker jag vill göra innan jag dör
» Dag 14 - Innehållet i min väska
» Dag 15 - Min drömresa
» Dag 16 - Det här får mig att skratta
» Dag 17 - Mitt favoritprogram
» Dag 18 - Mina rädslor
» Dag 19 - Mitt drömyrke
» Dag 20 - Min favoritårstid
» Dag 21 - Min dag
» Dag 22 - Min favoritserie
» Dag 23 - Det här får mig att skratta
» Dag 24 - Bästa barndomsminnet
» Dag 25 - Vad gör jag om 15år
» Dag 26 - Bästa resan
» Dag 27 - Det värsta som har hänt mig under 2011
» Dag 28 - En dag på mitt jobb
» Dag 29 - Det här språket vill jag kunna tala flytande
» Dag 30 - Fem saker ni inte vet om mig

♥ Nisse söt

April -12 / Littleword.blogg.se

Hur söt får man vara. Underbara hund!

Nora

På morgonen idag efter duschen tog jag mig en promenad, förbi mamma och prata lite om helgen som kommer, spela lite fia med knuff med lillebror och åt några pankakor innan det vart alldeles för jobbigt för Nisse. Doris har precis slutat löpt och han känner ju såklart doften av den ännu. Så han pep och flämta och höll på så efter en stund fick det bli en promenad hem och börja ordna lite i vardagsrummet. För sedan kom Anna förbi med sin hund Nora och vill ha lite hjälp och se att Nora står bra då hon ska iväg på utställning om två veckor. Det är ju som sagt lite svårt och se sådant själv när man ställer, då är dte bra med några ögon till :) Så eter lite träning fick Nisse komma ner och busa lite, han ligger nu och sover han vart jätte trött efter de två tjejbesöken han haft idag :)

 

April -12 / Littleword.blogg.se


Promenad.

Har precis kommit ut ur duschen, ska strax klä på mig och t amig en promenad med Nisse. Vi ska gå förbi mamma och prata lite inför deras resa då en av systrarna ska vara med mig samt deras lilla Doris :)


Godkväll.

Ska strax lägga mig i sängen och kika film, åt kvällmat för ett tag sedan, hamburgare. Hemma gjorde såklart, super gott! Samtidigt håller jag på målar min spegel, bild på det kommer nog imorgon. Nu sitter vi och mumsar chips och choklad till lite tv, Nisse verkar trött denna kväll för han ligger redan och sover (:

April -12 / Littleword.blogg.se

Sovrummet ♥



Lite bilder från vårat sovrum (: Har både igår och idag, städat, dammat, rensat och målat! Näst på tur är vardagsrummet. Är faktiskt fruktansvärt nöjd. Det är fortfarande lite som fattas, två mattor som ska ligga nedanför sängen plus att datorn ska så småningom bytas mot en tv så vi slippar alla dessa 15 sladdar samt att det ska på nya handtag på sekretären!
Garderoben som syns på bilden är bara en av dom jag har, där det bara hängen tjocktröjor, därav färgen svart ;)

Spegel.

April -12 / Littleword.blogg.se

Tror Nisse vill ut? (: Ska ta mig en promenad i väntan på att hockey matchen ska sluta med förhoppningsvis brynäs som segrare. För då kommer älsklingen hem och har förhoppningsvis min spegel med sig, då blir det ännu mer måla. Har inte bestämmt mig ännu vilken färg bara, vit eller svart? Älskar allt vitt, men eftersom våra tapeter i rummet där den ska sitta är mer åt det vita hållet så kanske den inte syns så bra. men målar jag den svart kommer den synas men vill ju inte ha för mycket mörkt här inne heller, då både soffan mattan och ett skåp är mörkt.. Svårt det där. Tips mottages gärna :)

Barn

Ja som överskriften säger, barn. Många som undrar när jag och tobbe ska skaffa oss en liten och det enda svaret vi har till det är när rätt tillfälle kommer och när vi känner oss redo för det stora ansvaret som följer. Till saken var att jag tänkte visa er en liten sak. Jag har ju några vänner som har barn eller väntar barn, så när jag är på loppisar eller så hittar jag mycket nya fräscha kläder jag ibland brukar köpa till dom. Men ibland är de så fina att jag inte kan hålla mig att själv behålla dessa. Tur det inte händer allt för ofta. Lite får man ju tänka efter :P Men just nu har jag bara en fin stickad overall och ett par skor som är sedan jag själv var liten i denna låda (: Är det bara jag som har denna låda, elle har ni också en låda undangömd? :) (Ni som inte har barn då)

April -12 / Littleword.blogg.se


Måla måla måla..



Dessa bilder tog jag igår när jag pyssla lite här hemmam kommer bättra bilder sen när det är helt rensat och klart inne i sovrummet :) Vart toknöjd iallafall.

Nu ut med Nisse och senda forsätta städa och rensa (:

According To Greta


Beauty & The Briefcase


Vill du ha hjälp?

Jag hjälper gärna dom som vill ha en lite lättare design/header. Jag kan inte och (orkar inte) göra vad som hällst :P ni ser denna jag har, den har jag gjort själv och den är lite lättare gjord. Vet att många där ute som gärna vill ha en då man varken har tid eller inte orkar lära sig. Bara kommentera detta inlägg så hjälper jag gärna er.

Samt om ni skulle vilja ha något foto på dig, ditt djur eller något annat "motiv" så är det bara kommentera så hjälper jag er i den mån jag har möjlighet till :)

Foto systeryster!

♥ Nisse söt

April -11 / littleword.blogg.se

Doris




Lite fler bilder på Doris som jag ännu inte visat, nästa helg ska jag ha henne och syster i 19 dagar, då blir det massa äventyr, förhoppningsvis :)

Godmorgon förresten, eller kanske innte morgon just nu, men vakna vid 9 imorse och har kikat lite serier nu på morgonen, ska strax börja städa lite här hemma, behöver rensa massa känsn som vi har alldeles för mycket saker. Förhoppningsvis ska jag försöka få hem min spegel idag också, har en stor spegel står i garaget hos svärföräldrarna som stått där sedan flytten till halmstad, då det var den enda som inte fick plats. Den ska målas och sedan upp på väggen så man äntligen har en helkroppspegel!

Ni med hund?

Som ni ser vart det lite filmtips här på kvällskvisten, skulle rensa våran mapp så då la jag ut några filmer på en gång medans jag kommer ihåg det (: Nu ska vi lägga oss och kika en film eller nått, morgondagen kommer bestå av städ och promenad. Även Nisse ska få sig en dusch och klor klippta, han vart avmaskad idag och jag hoppas verkligen han blir bättre i magen, han har denna månad varit jätte dålig på att äta, vi som var så nöjd med hans vikt och utseende för någon månad sen, nu känns det som de har ändrats igen.. Jag gillar heller inet att ge han vanlig mat (våran mat) men nu senaste dagaran har han fått i sig både falukorv och köttfärs.. Märkte även idag när vi var ute på promenad att han ska börja slicka på marken där vad jag förmodar tikar kissat, sjukt drygt då det finns massor av bakterier så försökte vara på han så mycket som möjligt men han vägrar ju lyssna när dte är löplukt runt om, så det fick bli koppeltvång på han :P brukar era hundar slicka på backen?

Förhoppningsvis blir han bättre snart, så länge det inet blir som förra sommaren då han var nära att dö :/

Fotat 12/4 -12, Sofia Forslund


14 december - The Hobbit: An Unexpected Journey


Hugo


The Descendants


NEW YEAR'S EVE


A Cinderella Story Once Upon a Song


Turkiet?

 

I tisdags åkte mormor och morfar iväg 30 dagar till turkiet, nästa helg åker mamma m. familj (utom ena systern) till turkiet i 19 dagar. Systern, Alice som inte ska med pga. skola ska vara med mig under dessa dagar då hon inet fick ledigt, hon går i 9an och har massor att göra , nationella proven m.m. Så hon och Doris (mammas hund) ska vara med mig. Det kommer bli kanon bra, ska nog kunna hitta på en massa. Tanken är och har varit att vi ska ta en sista minuten ner och hälsa på en vecka, nu vart ju jag av med mitt jobb men jag har varit så nere dessa dagar att det känns som jag verkligen behöver det. Så hittar vi oss en billig flygstol ner åker vi ner i slutet av April. Hoppas verkligen detta! Evigheter sedan man var utomlands nu jag som under min uppväxt var utomlands minst en gång per år. Åker vi ner blir det förmodligen bara jag och Alice, får se hur tobbe tänker göra. Skulle vara super mysigt om han också följer med då vi den 1 maj firar 5år och under dessa 5 år har vi aldrig vart utomlands tillsammans, bara själv med andra. Isådana fall blir det två reser detta år, super! Som vissa av er vet åker ju även jag och tobbes med hans familj till Nice 19-26e september, längtar verkligen dit då jag alltid har velat åkt dit.


Promenad som behövdes.

 

Efter att ha legat med huvudvärk hela dagen, så bestämde jag mig för att ta alvedon och ta en promenad med Nisse förbi den här härliga tjejen här ovanför! Skulle dit och hämta upp lite papper så jag kan pyssla lite med en sak här hemma, hoppas på att det vill bli bra bara (: När jag skulle gå hem följde hon med med deras hund och när vi pratat en massa märkte vi att vi redan var här hemma, så det vart en lite längre promenad tillsammans, men vad gör det när man har så mycket att prata om :) Super trevligt.





Var nyss ut i det härliga vädret och fick Nisse att ställa upp på lite bilder. Det är inte alltid han gör det faktiskt, tar jag fram kameran tittar han oftast bort, som vissa bilder visar. Men det var helt underbart väder ute idag nästan 18 plus i solen, tråkigt bar aatt det ska bli regn imorgon igen.
Hade tänkt städa lite idag då det behövs dammas av men har som vanligt fastnat här och fixat med en väns blogg (denna) och sedan tittar jag även på en serie jag börjar kolla på, Game of Thrones!

Missing



Ni som känner mig vet att jag är en serie nörd, verkligen! För någon vecka sedan såg jag denna serie, första avsnittet på tvn en söndagkväll. Fastna direkt och tänkte att jag skulle forsätta kika på datorn då jag oftast kikar på serier i amerikansk takt, men denna serie hade kommit ut två dagar innan i amerika, det händer ju aldrig? Men jag har forsatt kolla på datorn då jag tycker det är bekämast, för då kan jag ligga i sängen och mysa ner mig i täcket samtidit (: Men rekomenderar denna verkligen!

The grey


Norge - 2007/2008

Skönt och vakna upp till blå himmel och sol! Börja dagen med ett leende, skönt. Ska försöka ta mig ut på en långpromenad idag hade jag tänkt, någon som kanske vill haka på? Det är ganska svårt och göra nått med sina vänner då nästan ingen av dom bor här, alla har flytt sandviken för nya äventyr. Det skulel jag med vilja, gud så skönt!

Men jag har då iallafall gjort det två gånger reda, så känns lite positivt att jag gjort nått, bott i Norge 3 månader och i Halmstad 1 år.

Vad gjorde jag då i Norge? Jo jag åkte dit med två underbara vänner, trodde vi skulle få bo på slott (?) och ha det fantastiskt bra, det sluta med att vi kom dit och inet hitta till lägenheten vi skulle hyra. Konstigt? nää, då den låg mitt ute på vichan.. tror det var ca 3km fram till närmaste busshållsplats och affär. Det var ifrån den busshållsplatsen vi tog bussen till jobbat de dagar vi jobba.
Tur att det var sådana underbara människor man jobba med. från alla olika håll i världen känndes det lite som. Vad vi jobbade med.. vi packade flygplansmat faktiskt. Ni vet dom där vagnarna dom går runt med på flygen, med en massa mat i. Dom stod vi och packa fulla med mat, men det fanns även två andra avdelningar, disken som inte alls var så roligt, då det lukta förjävligt (då det tillhörde soprummet som låg brevid som vi även kunde vara i titt som tätt, då dessa vagnar kom tillbaka eftert flygningen) och att inte tala om att det var varmt! Fanns även en avdelning där man skulle lägga maten i små platsbyttor med lock på, men denna avdelning var i sama lokal som dom som la all mat i dessa vagnar. Först salladsblad i varenda en, som vi själva sköljde ren och gjorde iordning, sen på med mat i varenda en.. ja det var måååånga byttor som skulle fyllas.

Samtidigt som jag var här var Tobbe i fjällen, Lofsdalen och jobbade så vi hade en ganska jobbig relation som till slut även tog slut och jog mådde jätte dåligt, därför vart jag endast kvar i 3 månader innan jag tog mig hemåt. Vilket jag såklart ångrar lite såhär i efterhand.

Vill ni veta mer om detta är det bara att fråga (:

Bilder tagna från google (men från LSG)



Det är såhär..

Ja som ni kanske märker på både Facebook och här på bloggen så är jag inte alls på humör. Det sägs att man alltid ska vara positiv och glad på bloggen. Men varför ska man inte kunna skriva hur man mår och känner.. Jag kan vara privat här i bloggen men jag har aldrig varit jätte privat. Finns så mycket jag skulle vilja säga och berätta men av någon anledning har jag svårt för folk som dömmer och pratar bakom ens rygg.. Därför tänker jag inte ny heller skriva en massa saker om mig.
Fast det kanske lät så.

Men jag har nyss blivit av med jobbet mitt pga dålig information och massa annat onödigt. Jag har sedan den sista mars varit mellan två jobb som man kan säga. Detta gör att jag för det mesta sitter hemma bara vilket gör att jag hamnar i värsta gropen, botten is nådd!?

Och precis när en av mina sk. Drömmar skulle infinna sig, vi skulle veckan efter skriva på kontrakt på en ny lägenhet och inte varsomhelst hällst utan i gävle! Nu vart ju inte detta av eftersom jag hamna mellan två jobb. Vilket knäckte mig otroligt.

Ni ska veta att det är absolut inte hela sagan, finns annat som är ännu mer privat så där tar de stop.

Till saken är att jag faktiskt börjar jobba igen i juni fast då bara till augusti som det ser ut, ja sommarjobb! Tacka fan för att jag tacka ja till det i januari!

Efter det är tanken att förhoppningsvis få forsätta med dagis jobb fast i gävle, håll tummar och tår för de!

Jag tänker och vill mycket annars endå men att bli arbetslös och ha alla dessa drömmar och se dom krossas har förstört mig totalt dessa dagar.

Det syns verkligen inte på mig, men när ingen ser vill jag bara lägga mig på golvet och gråta! Barnsligt kan vissa tycka. Det hjälper inte att tycka synd om sig själv kan andra tycka! Men ibland är det faktiskt skönt Kan jag tycka!


Panik?

Känner pressen krypa närmre och närmre.. varför kan jag bara inte leva? varför måste jag känna mig som 40år och ha panik?



Välkommen till världen

Den finaste lilla prinsessan är född, på rädd dag och allt. 50 cm lång och 3200g vägde denna underbara lilla tjej. Nu längtar jag tills vi får ta ett samtal och snacka massa bebis. Sen lär jag ju såklart hälsa på när familjen landat och orkar :) LÄNGTAR.


jump higher

 


www.dalani.se/

Det vimmlar ju verkligen av sidor med rabatterade produkte rpå, men här är en sida jag verkligen gillar, som vänder sig till inredning. allt från okända till kända märken till kanon priser. Kommentera detta inlägg med eran mailadress så får ni en inbjudan samt 150:- att handla för. Blir ni medlem endå går ni miste om dessa 150:-.


Söt bror


Insperationsmappen - del 5

 

Hoppas ni blir lika inspirerade som mig! Dessa bilder stöter jag på när jag snokar runt, så är någon av bilderna dina, kommentera så länkar jag naturligtvis.


Va va voom


Extremely Loud and Incredibly Close


Lådor -IKEA

Kvällen spenderas hemma i soffan, huvudvärk från helvete och jätte trött. Önskar jag sovit middag en timme men nu känns det lite sent för de.

Har iallafall fyllt lådorna jag köpte på Ikea härom veckan. Massa filmer och ljus fick bli innehållet, jätte nöjd!
(se bild)

Så ikväll tänkte jag gå igenom lite kläder så det kan läggas ner i lådan där filmerna tidigare låg.


Fantastiska fotodestinationer

© Guy Vanderelst/Photographer's Choice/Getty Images

Oia, Santorini, Grekland


© Anik Messier/Flickr/Getty Images

Chouaras garverier, Fès, Marocko


© Howard Kingsnorth/Stone+/Getty Images

Tingvalla nationalpark, Island

 

© Copyright Michael Mellinger/Flickr/Getty Images

Abisko nationalpark, Sverige


© Juergen Ritterbach/Photodisc/Getty Images

Dead Vlei, Namiböknen, Namibia

 


Fler fotodestinationer hittar du på denna sida, men dessa var mina favoriter. Grekland ligger verkligen på topp, det skulle verkligen vara en dröm och få åka dit och fota.



Nils ♥

Nisse just nu, sötfis!


Nike

Någon som behöver nya skor? Köpte dessa och älskar dom, skit snygga verkligen. Men gjorde köpet på tradera och kunde ju inte direkt testat dom innan, lite för små för att dom ska bli bekväma, så dom ska säljas. Strl 38 men mer som en strl 37 skulle jag då säga. 200:- och knappt använda. Kommentera med mail så hör jag av mig. Finns som sagt i Sandviken, men kan tas till gävle på imorgon och tisdag.


Dagens

Hur fint?

 

Vart ganska sent igår, Hjalmar vart övertrött och speedad på kvällen men vid 23 sov vi nog allihopa (: Vakna även innan honom imorse kl 8, sköönt med en utvilad morgon. Starta dagen med morgon promenad med Nisse och sedan risifrutti  (?) och våffel frukost, mums!

Nu sitter grabbarna och spelar tv-spel igen, undra vilken som är gladast av dom två? haha. Dagen idag blir det lite promenad förbi svärföräldrarna och säga hej innan vi beger oss hem till mamma och lämnar Hjalmar. Sedan blir nog resten av dagen lugn.


på besök i sthlm?

Hitta nyss en kanon sida för dig som ska till sthlm och vill ha lite mer lägenhet en hotell när du "hälsar på" i staden. Då kan jag verkligen rekomendera denna sida, citylivingapt.


Våfflor!

Eftersom bror kom idag så ringde jag hit ena systern också så gjorde vi våfflor, hur gått? Grädde, glass och sylt!


Nova & Tamlin

 

 

 


Lille bror

 

Lillebror är här och ska sova över, han kom hit kl 11 och börja redan då tjata om Tobias. Men vi tog oss upp till vattentornet med en av mina små systrar också och fota lite. Även Lena kom förbi med sina två små hundar så hon fick lite nya foton på dom (: Nu sitter Hjalmar framför tvn med hjärtat och spelar tv-spel och är jätte nöjd. Synd för han att jag snart ska ta med han till en vän och säga hej innan han får spela mer.. Han kommer inte bli så glad. Sen blir det lite tacos och film mys. Härliga dag.


Ekar tomt

Ekar tomt här.. Jag har en väldigt bra förklaring! Vårat internet vill inte alls funka, skit drygt och inte ha ett helt eget. Utan vi är tvungna att sitta på grannens vilket vi även får men nu är han borta och såklart funkar det inte då. Längtar tills vi flyttar och slipper detta krångel.
Nästa vecka på onsdag vet jag mer om flytt :) håll tummarna nu att det blir av!


Mama to be

Älskade vän!

 

Hur fin är hon inte, helt underbar! Denna bild är tagen nu i dagarna av hennes syster, hon är nu i v 40. Skulle ni gissat på de? :) 10 April är dagen denna lilla varelse är beräknad och jag LÄNGTAR. ♥ H*n kommer få världens bästa föräldrar!


Tävling - kom 2a!

 

Yes, jag kom tvåa i en tävling som Ida höll i. Vilket även den platsen i tävlingen hade ett pris, en klippning värd 400:- hos drottninggatan 37 . Kanon vinst! Dock klippte jag mig redan förra veckan, så jag tänkte och hoppas det går bra att min syster ska få denna klippning av mig :) Men ett stort tack till vinsten Ida!



Rätta svaret

Jag ställde tidigare i veckan en fråga om vad ni trodde detta var;

 

Tyvärr var de ingen som hade rätt! Fotot är taget nere i tylösand, när vi bodde där. På klipporna samlas det salt från havet, det är vad detta är :) Svårt faktiskt. Men roligt att några av er var med och gissa!


Film tips


Gissningslek!

Någon där ute som kan gissa vad detta är?


Sängen..

Bild sedan Lördag.

Ska strax lägga mig i sängen och kika lite serier innan jag ska sova, imorgon är det massa äreenden som måste göras. Tips på en serie jag börja kolla på idag - Touch, lite weird men verkar spännande. Ska bli kul och se vad avsnitt två har att erbjuda! Jag har faktiskt inte ens läst om denna serie nått utan såg bara namnet och ladda hem den, vilket aldrig bruka hända för jag kollar nästan för det mesta upp serien innan jag börjar kolla på den.


Funny shit!

Jag och älsklingen har nyss suttit och kikat lite på olika felstavningar folk gjort när dom skickat sms. Tänkte jag skulle dela med mig av några. Vi har till vissa av dom skrattat så tårar har runnit! Sååå sjukt kul!




Film tips

Filmer som är läskiga av sig på ett eller nått annat sätt, ser jag inte! Jag ser inte tjusningen i att skrämma upp sig själv och sedan drömma mardrömmar. Men hitta nyss en film som har sverige premiär 13 April i Sverige, som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att se.. Men ja tanken finns där men inte jag :P



Här kan du läsa mer om filmen

Liten hundträff

I lördags innan allt festandes så hade vi oss en liten hundträff, många kom inte då dom tyckte vädret var dåligt. Men jag känner att Nisse måste ut vilket väder det en är. Så två vänner från Hofors kom förbi och hämta upp mig för att åka ut till högbo och gå runt sjön. Kallt men skönt med promenad, sedan fick hundarna busa och träffa varandra och det gick super. Knäppte i vanlig ordning lite bilder.

 

 

 


Stort tack!

Vill även skriva ett STORT TACK till Desirée och Ida som gjorde en kanon kväll i lördags! Dert gjorde ni verkligen kanon, så kul och få träffa så mycket nya ansikten och helt underbara människor. Är även väldigt glad att vi bestämde träff innan på brända bocken så man kände igen några ansikten när vi väl kom till själva Goya. Alla hade så fina outfits och hår m.m. galet kul! (:

Lite bilder som Ida tagit;

 

 


New in - Loppis

Var på loppis med min kära mormor i förra veckan och fyndade lite saker faktiskt. Som dessa tallrikar från IKEA, hela serien ( ARV ) på 18 delar, Nypris; 349:- jag gav 200:- och det såg knappt använt ut.

 

Sedan fyndade jag även en svart kandelaber, dock har jag ännu inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte. Men för 25:- fick den följa med hem tillsvidare!

 

 


Gårdagens

Jag igår innan Sofie kom och hämta mig, detta är vad jag hade på mig på kvällen tillsammans med rosa pumps och en liten väska i samma rosa färg.


Sängen ropar!

 

Jag igår.

Idag är jag inte alls pigg, vart inet så mycket igår, och tidig kväll men är man sjuk och knappt ätit nått så tar det på en lite mer. Ont i hela kroppen och världens tryck över bröstet. Så älsklingen åkte nyss till bror sin för att kika hockey för jag har tänkt att jag ska gå och sova en timme, kroppen skriker efter sömn. Vilket är konstigt då den inte alls ville sova inatt?


Bloggfest - Gävle!

Berättar mer senare, nu ska jag lägg amig i sängen igen och mysa till en film! (:


RSS 2.0