Hundpromenad, 5 stycken hundar (:

Doris


Tamlin


Lill Doris


Nisse


Diva

 

 

Igår åkte vi ut till Högbo för en promenad runt sjön med hundarna, hela 5 hundar hade vi med oss. Jag var förbi mamma och hämta upp Lill Doris så hon fick komma ut och träffa lite hundar och röra på sig. Tog även med mig Nisse såklart, Johanna hämta upp mig vid ca 13 tiden efter det hämta vi även upp Lena för att sen bege oss mot högbo, vi bestämde på en gång att vi börjar med en promenad, så hundarna får trötta ut sig först och heller inet hälsa förens efteråt, då både Lill Doris och Nisse inte träffat hennes hund en, Lill Doris hade inte inte träffat någon förutom Nisse då.

Gick kanon med promenaden, vart överraskad hur bra det gick med Lill Doris hon gick kanon. Efter denna runda runt sjön gick vi bort till en stor plan där vi till slut släppte alla hundarna, och det gick kanon! super kul när det går så bra att ha fler hundar lösa tillsammans. Lill Doris tyckte dock inet att det var allt för kul med lekande hundar, och hon var ganska trött efter promenaden, så hon fick sitta innanför jackan på mig (:

Men detta gör vi verkligen fler gånger, jätte bra för hundarna att få leka av sig och även träna på att gå flera hundar tillsammans och all denna socialiseringen dom ustätts för i samband med detta. Super!


Kommentarer
Postat av: johanna*

Kanonkul! :)

Vet några till med småhundar som gärna följer med någon gång :)

2012-03-16 @ 12:24:42
URL: http://johannanehvonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0