Vad ska ni göra?

 

Vad har ni för planer för morgondagen? Själv ska vi vara här hemma hos oss med några vänner, med god mat och trevligt sällskap. Önskar mig bort till fjällen, men det passar oss inte detta år då älsklingen jobbar nyår.

 

Vad har ni för planer för kommande året? Någonting inplanerat? Det enda vi har inplanerat som jag kan dela med mig av är en resa, till varmare breddgrader. Vart vet vi inte ännu men det ser ut att bli Nice, Franska rivieran. Bjudna blir vi också, gratis är bra (:


Nybadad hund.

 

Denna bild är från dagen innan julafton, men han borde badas idag med så han kan lukta got timorgon när vi får besök. Just nu ligge rhan dock och kikar ut genom fönstret på sin egna lilla plats.

 


Nytt år

Tänkte först att jag skulle göra en lista med året 2011, men jag har lärt mig under årens lopp att man ska se framåt. Året 2011 har varit bra på många sätt men också dåligt så istället för att göra denna lista gjorde jag listan i inlägget under, mina önskningar för 2012. Många av önskningarna är nått jag verkligen ska ta tag i och även leva efter. Detta kommer bli mitt & vårat år, det finns så mycket att se fram imot och jag längtar verkligen.


Mitt 2012

// Foton


Insperation - del 1











// Har tyvärr inte kvar deras bloggar //

Nisse.

Idag blir det Gävle och Valbo för det sista julklapparna plus förbi jennys hund och katt och hämta Nisses jul outfit!


Nissesöt såklart!

 

Imorse när jag vakna så var det så fint ute så tog med Nisse och kameran ut. Älskar att knäppa bilder när snön är framme, till sommaren blir det nog att införskaffa sig en reflexskärm då får jag nog till ett bra ljus då också.

//

Någon som är sugen att bli fotad elelr vill ha foto på någonting annat, djur eller kanske sitt barn? Skicka då ett mail - [email protected] eller kontakta på mig på facebook, gratis såklart! (:

Vill bara fota en massa så man kan bli bättre, då jag älskar det!


Underbara färg.

Bild // Amanda

 

Vill så gärna ha denna färg på håret, tycker den är helt underbar! Men nu håller jag mig till ombre ett tag sedan till sommren kanske man kan köra på denna färg.


Hotellvistelse - Scandic CH, Gävle.

Hemma efter en underbar helg! Vi börja gårdagen med någon timme på hotellet, duscha och tog det lugnt för att sedan gå till O'learys och äta god mat, även god efterrätt! Senare på kvällen gick vi även på bio - Sherlock holms! Kanon bra, kan verkligen rekommendera! Den sluta ganska sent så det vart att gå tillbaka till hotellet och mysa tills vi somna.. Sen vakna vi till det efetrlängtade hotellfrukosten! Underbart.

Medans vi har varit borta sedan igår har min älskade syster Alice varit här med en vän och tagit hant om Nisseskrutt. TACK! Guld värt, och bra gick det så det blir säkert fler gånger (: Hon knäppte även lite bilder när hon var här för er som är mer nyfiken på vårat hem, tryck på hennes nman bara.

Vårat rum


New in - IKEA

 

Här syns lite av vårat nya bord också, men det får ni se mer sedan när det är heeelt klart, för klantig som jag är har jag tappat bort skruvarna till ena sidan plus att det ska dit en matta. Men det jag ville med detta inlägg var att visa er nya kuddfodralen (: Två vita 59:- st och det randiga kosta 49:- helt okej pris!


New in - Gina Tricot

149:-


Alice - syster

Mamma ringde nyss och prata lite så kännde att jag lika gärna kunde kliva upp, det jag skulle prata med henne om var helgen. Eftersom vi förmodligen ska sova på hotell på lördag har vi ingen hundvakt, för älsklingens föräldrar är borta och det brukar vara dom som har Nisse. Men nu är tanken att lillasyster min ska vara här från lördag till söndag med en vän om hon inte vill vara ensam, så får se hur det funkar, kan ju bli fler gånger om det går bra (:


New in - Hoof Store

Senilkedja 99;- & Passfodral 99;-

Hos Hoof Store finns massor av fina saker och dessa två plus någon julklapp har jag inhandlat hos dom. Då jag använder mitt pass som legitimation just nu så vart jag superglad när jag fann passfodralet! Förra torsdagen var jag även och gjorde syn undersökning samt beställde två nya glasögon, så då beställde jag även den fina senilkedjan då jag känenr på mig att jag annars komemr lägga ifrån mig glasögonen någonstans med min tur.

Tips!

Kernel Season’s Popcorn Seasonings

En sorts krydda för popcorn, finns massa olika smaker. Häromdagen köpte jag chocolate and marshmallow och nacho cheddar, dessa finns att köpa på Ica MAXI på deras amerikanska hylla för ca 45,90:- har jag för mig, detta är nått jag verkligen kan rekomendera! För jag har börja ätit bättre och försöker skippa godis så gott det går, då funkar det bra att köpa popcorn och ha på detta, mumms!

 


Insperationsmappen

Denna sänggavel får gärna flytta in hos mig




Detta golv får gärna flytta in på min toalett



Denna lampa får gärna flytta in i mitt sovrum



Denna tapet får gärna flytta in i mitt vardagsrum




Dessa speglar får gärna flytta in i mitt vardagsrum




Detta bord får gärna flytta in i mitt Vardagsrum





Denna vägg får gärna flytta in i min matsal (när jag väl har en)




Denna sänghimmel får gärna flytta in i mitt sovrum




Detta rum får gärna flytta upp på min vind (när jag väl har en)

Nissesöt ♥

 

 

 

 

 

Hade inte så mycket för mig idag, skulle ha vart på möte men hitta inte papprena så blev hemma. Målat lite på vpårat kommande vardagsrums bord, hoppas det blir klart snart verkligen!! Då fattas det en matta och lite kuddar bara så är jag nog ganska nöjd. Iallafall tillbaka till att jag inte hade så mycket för mig så tog jag med Nisse ut i den lilla snön vi har kvar och knäppte lite kort. MEN Nisse är verkligen inget fan av kameran så fort jag drog upp kameran och skulle knäppa kikade han åt ett helt annat håll, gick inte ens att få profilbild på han! Trök hund. Men dessa ovanför var ivarjefall några av dom som vart bra. Kameran jag använder på dessa kort är nikon D90.


Shyy...

Åh fick en bra nyhet häromdagen, vet mer exakt imorgon. Men som det ser ut ska jag och älsklingen sova på hotell i gävle på lördag, kika på en bio och äta god mat och den goda hotellfrukosten så klart! Hoppas Hoppas verkligen. Någon som har nå bra tips  på vad man ska se för bio? Eller ett bra ställe ett käka på? Bra sätt för oss att känna på gävle för en natt, jag hoppas verkligen vi finner oss en lägenhet där snart.




New in - Loppis

Loppis fyndade dessa härom veckan, enligt han i kassan skulle man äta glass i dessa, dock gillade jag dom mer att ha ljus i, Mys! 5:- styck fyndade jag dom för. Underbara inte sant?

 

 

 


I wish nothing but the best for you

Duschen är gjord och nu funderar jag på om det ska bli en promenad, eller om jag ska cykla till gymmet? För det ser väldigt halt ute och då vågar man ju inte knalla på, då bryter man vell benet eller något i den stilen. Det tåls att fundera på i varje fall. När klockan slår 14 ska jag möte upp mamma för en liten promenad bort och köpa ett överkast till henne, sen tänkte jag smita med henne hem och foto Doris lite, har inte haft möjlighet ännu inte med den kameran jag vill fota med iallafall. Sen blir det vell slapp resten av söndagen, blir då ingen dator för mig då älsklingen ska spela någon stor turnering på pokern, som jag verkligen vill att han vinner så vi kan dra oss till ett varmare land eller så skulle vara helt underbart ju.


Doris

Syster hade lagt ut en bild på Doris häromdagen, som jag bara måste visa er! Hon är så fruktansvärt söt.


*I want to fall in love with you again, again, again...

Har faktiskt börjat färga mitt hår som bild 1, alltså med ljusa toppar, men denna gång tar jag det lite lugnare.. då jag inte vill skada mitt hår alltförmycket som jag gjorde sist. Men en början är gjord i varjefall. Denna lördag spenderas helt ensam, älsklingen jobbar och efetr det mysa med sina vänner så jag och Nisse myser på för oss själva här hemma idag/kväll. Då kan jag ju i varjefall tända massa ljus utan att behöva gå och tända dom om och om igen. Ja min sambo gillar inte att ha tända ljus så han går och släker dom, speciellt dom på toaletten? det är ju där jag vill ha dom tända då våran toalett är iskall, som tydligen ska ha golvärme? vart är den?  Men först strax ner på loppisen igen och kika om jag fått in några pengar eller inte för att sedan mysa ner i soffan till någon film. min mage är nte helt hundra idag heller på tal om någonting annat. att jag ska behöva ha såhär ont 3-4 dagar varje vecka, tydligen strassmage? Så jag har försökt bättra mig lite ang maten och lite mer promenader. försöka funkar ju alltid.

Foto: Sofia Forslund

 

*Ellie Goulding - Animal


Ny krok

Var in på loppis idag och lämna lite saker samt kika på lite saker hem hit, hittade denna krok som ska få sitta i hallen med Nisses koppel på . Riktigt nöjd! Köpte även lite julklappar och tidningar, Hem ljuva hem!

 


Detaljer hos oss



















Nelly.com

Samt fraktfritt tom 23/12!


RSS 2.0