Hos hos just nu..

 
Ny lykta inhandlad 90;- på dollar riktigt billigt tycker jag själv. Samt fick jag hem ett H&M paket häromdagen där denna plast "korg" var med som Nisses alla leksaker fick vara i.. Kanon!
 
 

Film - LOL

 
 
Denna film kan jag verkligen rekomender till er kärleksnördar ;) Jag är förälskad i den.. och killarna i filmen är ju helt underbart snygga. Så det gör ju verkligen inte filmen sämre ;)

Paket att hämta ut..

Har några paket från hm att hämta ut nu i veckan, spännande och se om det är nått som passar.. Här är några av sakerna som finns i paketen..
 

Passar mig...

 
"Note to self. Eat lots of chocolate when times get rough, and eat even more when times are great"
 
Denna tavla skulle mer en gärna få flytta in hos oss, för det första är den sjukt snygg? och citatet passar ju helt utmärkt på mig? haha!
 

Beställt förstoringar..

 
Beställde massa nya bilder jag fotat på sistone att ha på väggen, lär ju bytas ut (: Plus att nu vart alla bilder svart vita så det passar in lite mer här hemma. Riktigt nöjd tror jag att jag kommer bli.

Film - Griffin & Phoenix

 

Film - Hodejegerne

 

Film - Whats your number?

 

Film - Scents and sensibility

 

Film - A princess for christmas

 

17 Juli - födelsedagen

24 år sedan jag föddes idag, grattis till mig. Fick present av älsklingen igår redan, Lady gaga 30e augusti! Världens bästa kille och present.
 
Dock vart denna dag inte alls vad jag hade tänkt eller ville.
Så jag gräver ner mig i sängen med Nisse och bara är. Orkar inte ens ut i solen fast den så fint lyser på min dag.
 

Film - stick it

 

Film - Trust

 

Film - Geek charming

 

Film - Edge of darkness

 

Film - Chalet girl

 

trött och seg,

 
Inte nog med att man är helt död o kropp och huvud och får gå på alvedon när denna vecka kommer varje månad, nu då går man med på att jobba en extra kväll då det fattas personal. Bara hålla ut så blir man glad sen när lönen kommer iallafall.
 

Underbara väder

Underbart väder idag men jag har tvättdag och även slappdag, så har inte blivit så mycket solning idag.. Men ska strax ner i solen för lite glassätande med en vän. Mys!
 
Som ni ser på bilden hitta jag mitt linna häromdagen, nöjd tjej!

Söta lilla Otto.

Hur underbart söt och fin får man vara? Det har ni lyckas så bra med Sofia och Robert. Super söt!
 

19-26e september - Frankrike

Källa: bild 1 & 2 weheartit
 
Nästa resa som blir av vad jag vet just nu är Frankrike, Nice i slutet på september. Ska bli helt underbart och få åka till någonting nytt. Jag har varit utomlands många gånger och även till flera olika ställen, men aldrig till frankrike. Så det ska bli super kul verkligen. Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om denna resa tidigare, med bilder på lägenheten och så. Det inlägger hittar ni HÄR om ni vill se mer om den!
 

New in - H&M - beställning

 
Gjorde en H&M beställning idag, här ovanför ser ni en dal av beställningen.. Men också 3 saker till älsklingen som han ska få när han fyller 28år, så jag hoppas han blir nöjd verkligen :) Annars är det vell bara skicka tillbak och välja någonting annat. Skönare att beställa hemifrån en att åka in till affärena i denna värme. Tar vara på min lediga dag istället, imorgon väntas jobb igen.
 

Ny serie för sommaren

 

Happy B-day!

På tal om födelsedagar.. 5 dagar tills min älskling fyller och jag har fortfarande noll koll på vad jag ska köpa åt honom... Tips mottages mer en gärna!
 

Juli redan....

..och hela 17 dagar kvar tills min födelsedag. Av någon anlednign känner jag inte alls för att fira, jag har börjat fått åldernojja, redan! Men men lite fika och besök får dte nog bli endå, roligt och träffa släkten och vännerna!
 
För de som inte har en anning om vad dom kan köpa så är det pengar jag vill ha, så jag kan köpa mig det jag behöver och vill ha. Sen vet jag att det kanske inte är så roligt och ge mig pengar, då funkar alltid ett presentkort på IKEA eller hela valbo, det kan man inte ha för lite av!
 
 
Pengar till en utomlands resa

Då menar jag mer fick pengar, jag har redan 2 inbokade resor i
höst och det skadar ju inte att ha lite mer fickpengar med sig :)
 
 
 
 
Pengar till en dator
Skulle vara skönt att för en gångs skull ha en varsin dator här hemma! :)
 
 
 
Pengar till en cykel
Tänka att få ha en egen cykel igen, så kan älsklingens mamma få tillbaka hennes! :)
 
 
Men presentkort på IKEA skadar aldrig, eller varför inte MIO eller någon annan affär.. 17 Juli är då min födelsedag, är inte helt hundre ännu om det kommer bli den dagen jag har kalas, det bestäms nog veckan innan beroende på jobb och tid till bak m.m. Men alla är ni välkommna :)
 
 
 

RSS 2.0