lampor dit och hit.

Vill ha ny taklampa det var ju tänkt att det skulle bli inköp på det denna månad men jag kan fortfarande inte bestämma mig för vad jag vill ha.. Ska det vara så svårt? Vi vill inte köpa för dyr och sen ska den ju även passa in i resten av vardagsrummet.. Det är såå svårt. Men nu har jag hittat en lite annan variant av "lampa" som jag jätte gärna vill ha och hänga i sovrummet på gardinstången och ner mot golvet.. Denna är från Granit.com

Tycker dom är skit snygga, speciellt om man skulle bo i en äldre lägenhet med högt tak!

 

 


New in - Blocket.se

Mobilbild tyvärr, men detta var jag in till gävle och köpte av en kille för hela 300:-, bra pris och helt och fint bord! Imfors från IKEA. Är super nöjd, älsklingen visste inet ens om det (han hade sagt dagen innan att det var fint) så när han var och jobba for vi in och köpte det och när han sluta och kom hem fick han ett leende på läpparna och vi var båda kanon nöjda!


Long time no see

Jag har kommit på ett helt underbart tjej namn dom jag vill att min framtida lilla dotter ska heta! Jag bara älskar namnet! Kommer dock inte skriva de här utan de får ni reda på den dagen vi går en liten tjej :)

Sitter på rast just nu och sedan jobbar jag till kl 21 ikväll! Sen är det äntligen helg ska bli riktigt skönt.

Vad ska ni göra under helgen?
Själv blir det nog bara att slappa och lite städ då jag fortfarande inte är frisk så orkar jag knappt någonting.

Suttit denna morgon och hittat en jätte fin lampa jag vill ha till fönstrens i vardagsrummet det enda problemet är att jag måste ha hela tre stycken :/ jag som skulle spara pengar och även fick en cp dålig lön :/ så nu är frågan hur jag ska göra..


Finaste hjärtat fyller 4år!


Doris!

Lite bilder från mobilen på lilldoris :)


The fallen

Ingen bra dag idag, igår mådde jag bra och var pigg så trodde de gick åt rätt håll. Tji fick jag som knappt kunde sova inatt vaknat flera gånger varit upp och tagit alvedon och mått dåligt, under dagen har jag mått konstigt går inte ens att förklara! Tandvärk, huvudvärk, ont i kroppen, snorig som fan! Och allmänt seg... Så efter lunch la jag mig i sängen och kika film och sov 3h, riktigt skönt!
Hoppas jag bara blir piggare för i veckan måste jag jobba! Nu lite mer film för att sedan försöka sova hela natten tack!


"Du ska älska din nästa såsom dig själv"

Skönt med långhelg! klev av jobb passet i fredags kl 13 börjar igen imorgon kl 7, imorgon fyller även min underbara mamma 42år! Grattis till henne (:

Tror att jag ska ta mig en promenad strax göra lite äreenden som måste göras idag, för sen jobbar jag hela veckan då kan det bli lite knivigt med tid. Kom även på massor av ideer igår som jag vill genomföra, billiga saker också! Så nu ska jag bara invänta tre saker från mormor och morfar sedan måla lite och då har jag äntligen en fin sänggavel (: egengjord och allt. bilder och info komer sedan när den är klar (:

Just nu letar jag ett kompostgaller och ett lampskellet i storleken större om någon som läser min blogg har ett? (:

Denna "sängbotten" funderar vi på att köpa den kommer från Ikea, eller ja vi har funderat bra länge och det ser ut att bli så men det får vi ta till sommaren är det tänkt. För nu funderar vi på att dra oss utomlands i slutet på april början av maj, jag hoppas verkligen dte blir av, för den tiden är mamma med familj och mormor och morfar där, kan vi möta upp med dom några gånger (: Myyyys!


Byrå - Jysk

Nu var ju nästa projekt en ny taklampa till vardagsrummet, men det kliar i mina inredningsfingrar och fast vi inte har plats just nu så hitta jag en byrå från jysk, jag verkligen vill ha! Såg den hos Augustifamiljen's blogg och lära fråga vart den är köpt, Jysk av alla ställen? Kanon snygg och kommer verkligen inhandlas så snart vi bor större! - Finns även med tre lådor, eller en som är mer som en bänk att sitta på, bara välja och vraka!

 

 


Val av taklampa

Idag vart det en fruktansvärt lugn dag på jobbet, 3 personal och 3 barn?! Men dagen gick och jag fick sluta lite tidigare!

Tanken var att jag skulle hem och sova en timme eller två för att orka vara vaken ikväll, men jag fastna vid datorn som vanligt. Suttit och kikat runt lite efter en taklampa till vardagsrummet, då det är nästa grej som ska köpas i inredningsväg.

Den vi har nu är vit och plastig, inte alls i den stil jag vill ha heller. Men har ännu inte hittat någon som passar oss ännu, det är så svårt, vissa dyra och vissa billiga, vissa gillar jag men inte tobbe.. Men jag vill ju endå köpa nått som jag vet att kommer passa oss båda och sedan när vi förhoppningsvis flyttar inom snar framtid.

Hitta denna på ellos;

 

Det är nog den enda lampa jag fastnat för hitills. Men för några veckor sedan hitta jag min dröm lampa, men nu finns den igenstans? inte ens någon som är lik den..

Du som läser har kanske något förslag? skicka görna en länk till lampan du tror skulle passa här hemma (:


Omelett.

Har varit väldigt glest här på inlägg, dte beror på att jag jobbar mycket nu plus att när jag komme rhem sitter oftast älsklingen vidd atorn (det är hans) så jag har inte alls suttit vid den, sen har jag inte fått mitt mobilbloggande att funka som jag vill så därför blir det heller inga inlägg därifrån heller.

Men ska försöka få in något mer inlägg i veckan, lovar! (:


Såhär kan en lunch se ut för mig de dagar jag äter den hemma. På jobbet är det lite svårare, försöker äta lite och skippa pastan och potatisen, men ibland tar jag en liiiten tugga av det då jag verkligen måste ha energin när jag jobbar heela dagen! men försöker är ju alltid ett plus. Nu var det ett tag sedan det vart en promenad också, inte bra inte bra. Blir en ikväll iallafall då jag endå lär gå och  hämta Nisse efetr jobbet. Jobbar 13-19 idag (:


New in - Prix


19 - 26 september - NICE



Om lägenheten;

Sekelskifteslägenhet helrenoverad med känsla och bibehållen charm. Franska balkongdörrar och höga tak. Ligger mycket bra till vid hotell Negresco och inom 100 m finns havet med promenad anglais, matmarknad, bagerier och affärer. Ett ställe att njuta i och ett kök för matglädje och umgänge. Ett ställe att komma hem till.

80 kvm, två sovrum, två badrum, sovrum mot innergård, en balkong med morgon sol, en balkong med dag o em sol. All inredning och utrustning med hög standard.



JAG LÄNGTAR!



P.S Jag är tyvärr tillbaka på facebook. Det funkar inte då det är de enda sättet jag har kontakt med vissa. även där jag kan följa min vänner som är gravida eller har barn, vilket jag absolut inet vill missa då dom bor långt bort.

Facbook - gone!

Jag har nyss Inaktiverat mitt konto på Facebook av just den anledningen att det är alldels för mycket information om vissa personer. Som jag inte ville läsa eller veta av, så för ett tag nu ska jag iallafall FÖRSÖKA vara utan.. För facebook är faktiskt väldigt beroendeframkallat. Gamla klasskompisar man vill se vad dom har för sig, eller andra vänner man knappt träffar. Men som sagt finns jag fortfarande på msn; [email protected] och även min mobil, skicka in en kommentar om ni vill ha detta nr då det inet går att söka på.




SKA HA!

 

Detta sovrum är nått jag verkligen vill ha i nästa lägenhet. Sjukt fint emd det vita och turkosa i hop! Drömmen.


Vill ha

Jag vill ha sådana lådor och göra denna hylla!!!


varför inte mitt i veckan? - Fat flush



Ja varför kan man inte starta en sak mitt i veckan? Jag har alltid varit en person som har velat starta på måndagar när det kommer till vissa saker. Men varör måste dte vara så? "Äh nästa måndag" säger jag jämt till mig själv. Men nej, inte denna gång. Jag har hittat en kur jag tror kommer funka på mig, eftersom tanken är att gå ner i vikt till sommaren så vill jag inte trögstarta utan vill köra all in på en gång. Denna kur kommer jag att starta med denna vecka dock inte alls bestämt ännu vilken dag, måste handla på mig de saker som behövs först. Hitta denna kur hos denna tjej.

Info om denna Kur som varar i ca 2 veckor.


Fat flush – från a till ö

Här är beskrivningen. Egentligen handlar det om att äta stenålder och dricka tranbär. Men är du sugen läs igenom ordentligt, skriv ut och kör igång. ALLA som jag har gett den här till har blivit extremt nöjda. De som vill gå ner i vikt har gjort det med råge och de som bara vill rensa har känt sig pigga, rena och snygga. Efter ett par dagar bajsar man typ grönt, det måste ju vara ett gott tecken? Som en häst liksom… haha.

Lycka till!

FAT FLUSH

Fat Flush handlar om att rena kroppen från slaggprodukter och öka förbränningen.

Måsten:

- 2 ägg/dag

- 2 matskedar linfröolja i samband med mat/dag när på dagen spelar ingen roll!

- 300 gram protein/dag. Protein är fisk, kött, skaldjur, kyckling, kalkon. Ät gärna: lammkotletter, fisk & skaldjur, kalkon, kokt skinka, magert kött (leta nyckelhålsmärkning). Desto mer du varierar proteinet desto bättre.

- Max en kopp kaffe/dag (om du verkligen måste).

- Ingen alkohol

- Inga kolhydrater. Kolhydrater är potatis, pasta, bröd, bulgur, ris, couscous tex.

- Inga mjölkprodukter så som mjölk, fil, keso, grädde, gräddfil m.m.

- Inget socker

- Inga tillsatser

- Inga konserverade saker

- Fat Flush pågår två veckor och ska inte avslutas tidigare!

- Du får inte fuska, då avbryts “processen”.

- Bara dricka tranbärsvatten och vanligt vatten.

Innan du börjar har jag några tips!

- Kolla så att du inte har en fest eller någon födelsedag som du inte kan skita i. Man blir ju lite besvärlig med maten och man får INTE dricka alkohol!

- Var beredd på att de tre första dagarna är ett helvete, i tidningen där jag första gången läste om Fat Flush stod det att det är som drogavvänjning att sluta äta socker om man gör det till vardags. Det är jobbigt med det går över.

- Om du känner dig osäker på vad du får eller inte får äta så kan du tänka på stenåldern. De som de kunde äta får du äta.

Så här går det till:

1) Det första du gör när du vaknar är att du dricker en kopp varmt citronvatten = vatten + Pressad citron. Ta också en vitamintablett varje morgon.

2) En Longlife Cocktail = ett glas tranbärsvatten med en tesked psyliumfrön i, kallas också för loppfrön. Fröna får magen i trim.

3) Frukost på två ägg i valfri form med två sorters grönsaker och ett glas tranbärsvatten.

Typ: omelett på svamp och färsk bladspenat eller äggröra på tomat och zuccini, eller två hårdkokta ägg och en morot.

OBS: var tredje dag är det smoothie till frukost istället för ägg. Blanda 2-3 dl tranbärsvatten med lika mycket frukt eller bär och mixa. Om du köper frysta bär ska de vara osockrade. Favvo smoothie är jordgubbar och banan eller mango och hallon.

När du äter smoothie till frukost (var tredje dag) ska du byta ut frukten till mellanmål mot ägg i valfri form. Alltid två ägg om dagen!

4) Mellanmål.

Mellanmål är alltid samma sak (om det inte är smoothie-dag för då är det ju ägg).

Valfri frukt eller grönsak, i storlek av ett äpple, och ett glas tranbärsvatten. Typ: 2 plommon, 1 päron, 1 apelsin, 10 jordgubbar, 2 nävar bär m.m. Eller en grönsak som morot, gurka, rädisor, selleri eller liknande.

5) En halvtimma innan du äter lunch ska du alltid dricka ett glas tranbärsvatten.

6) Lunch.

Lunch och middag är samma sak. 150 gram protein och obegränsat med grönsaker. Lunch och middag kan man äta kallt eller varmt, koka, grilla, i ung, rosta m.m.

7) Mellanmål. Frukt eller grönsak + Tranbärsvatten.

8) En halvtimma innan du äter middag ska du dricka ett glas tranbärsvatten.

9) 150 gram protein och obegränsat med grönsaker. Lunch och middag kan man äta kallt eller varmt, koka, grilla, i ung, rosta m.m.

10) Mellanmål. Frukt  eller grönsak + Tranbärsvatten.

11) Innan du lägger dig dricker du en Longlife Cocktail.

Inköpslista:

-Massor av ägg

- Koncentrerat, osockrad tranbärsdricka. Finns i hälsokostbutik.

- Linfröolja (ekologisk är godast). Finns i hälsokostbutik.

- Psyliumfrön/loppfrön. Finns i hälsokostbutik.

- Vitamintablettburk. Finns i hälsokostbutik.

- Citroner i massor, ha på salladen istället för dressing. Citron ska man äta så mycket man kan.

- Frukt. Passionsfrukt, ananas, mango, vindruvor. Desto mer du varierar desto bättre.

- Grönt. Svamp, zuccini, avocado. Mycket kryddor. Desto mer du varierar desto bättre.

- Köp för frysen tex. Kyckling, kalkon, fisk, skaldjur. Gärna ekologiskt.

- Promenad på minst 30 minuter minst 4-5 gånger i veckan.

- Var fjärde dag ska du skrubba kroppen i duschen, med svamp eller skrubbvante (i cirkelrörelser mot hjärtat).

- Yogaövningar passar detoxen eftersom det kan stärka matsmältningen och hjälpa till att driva ut gifter och slagg ur kroppen.

Min Fat flush (fotballfruen)

Detta är Fat flush original. När jag Fat flushar äter jag obegränsat med protein (150 gram är alldeles för lite för mig – jag äter det dubbla) och en näve nötter om dagen. Jag använder inget, eller ytterst lite salt – eftersom jag är saltberoende. Och jag dricker grönt te. Och så värmer jag tranbärsvattnet – det är supergott! Jag yogar inte, men promenerar.

Nyårslöften.

Jag tror att nyårslöften är till för att brytas och jag brukar heller aldrig h anågra löften men detta år har jag några som jag tänkte skriva här för att bli lite påmind.

1. Gå ner i vikt till utlandsresan i september, så man kan vistas i bikini ;)
2. (Hemligt innehåll)
3. Umgås med nära och kära och uppskatta dom för allt de gör.
4. Börja ta tag i mina betyg.


Gårdagen var kanon, den firades med massor av vännor, vissa saknades och dessa fattades oss. Men med mat, roliga spel och massa dricka var kvällen riktigt bra och trevlig. Tack för att ni finns!

Här syns även lite av mitt nya Ombre hårfärg (:


RSS 2.0